Megaloppis i Mölndal

Lördagen den 25 maj fylls stora delar av Mölndals innerstad av en stor härlig loppis. Genom att återanvända saker som andra inte behöver hjälps vi åt att spara resurser och minimera miljöpåverkan. Ta därför chansen att sälja eller köpa saker som är redo för ett nytt hem den 25 maj.

Megaloppisen pågår mellan klockan 11-14. Den arrangeras av Mölndals stad, företagare & fastighetsägare i Mölndals innerstad samt Mölndal Galleria. Det är kostnadsfritt att delta.

För dig som vill sälja

Det är gratis att sälja men du behöver boka din plats genom att registrera dig här. Antal platser är begränsat, först till kvarn gäller. Du som säljare får 2,5m x 1,5m att hålla dig inom och du ansvarar själv för att ta med filt eller bord att sälja vid. All praktisk information kring dagen hittar du på anmälningssidan.

För dig som vill fynda

Hitta fynd och fina saker bland loppisborden med begagnade prylar längst med Bro­gatan och Mölndals torg. Loppis är lönsamt, roligt och bra för miljön. Inträde är gratis och det är bara att dyka upp.

Att återanvända saker ger mindre miljöpåverkan

Att förlänga livslängden på produkter, att använda redan befintliga produkter och att återanvända saker som andra inte längre har användning för, är åtgärder som hjälper till att spara resurser, minska miljöpåverkan och minimera avfall

Mölndals stad arbetar för att förebygga och minimera avfall både för invånare och stadens organisationer. Staden har som mål att avfall från hushåll ska minska med 30 procent per invånare. Kommunens verksamheter ska också minska avfallet med 40 procent per heltidsanställd från år 2020 till år 2030.

Kontakt

Kontaktcenter Mölndal
Mölndals stadshus
Göteborgsvägen 11-17
431 82 Mölndal
031-315 10 00
kontakt@molndal.se

Dela på:

Senast uppdaterad